VILKÅR

Garanti & Vilkår

 

 

OBS! ved fysisk skade brytes garantien hos Apple, Sony, Samsung, HTC, LG, Nokia.

 

Apple garanti vilkår: Les mer her https://support.apple.com/no-no/HT204104

Samsung garanti vilkår: Les mer her https://www.samsung.com/no/support/warranty/

Sony garanti vilkår: Les mer her https://services.sony.no/support/no/warranty/general

 

Vi gir 6 Måneder Garanti på skjerm mot produksjonsfeil som f.eks.: flimring, baklys eller feil på berøring og 6 Måneder Garanti for deler brukt i PC, SERVER, MOBIL, NETTBRETT. OBS! Vi gir 3 Måneders Garanti på alle batterier.

Garantien gjelder ikke fysiske skader som enten skyldes uhell, ytre påvirkning (f.eks. skjev ramme, vannskade, løs skjerm) eller som en direkte konsekvens av at varen har vært skadet. Vi gjør oppmerksom på at i svært få tilfeller kan glasset sprekke grunnet f.eks. skeiv ramme, eller ekstreme temperatur endringer, dette dekkes ikke av garantien!

 

Utstyr som ikke bli hentet innen 30 dager etter leverings dato vil blir levert til auksjonen hvis kunden forholder seg passiv. Vi gjør oppmerksom på at det kan oppstå feil på telefon/nettbrett/pc i ettertid, som en konsekvens av et enheten har vært skadet. Vi fraskriver oss ansvaret for skjulte feil som oppstår grunnet svakheter i programvare eller som en konsekvens av at enheten har vært skadet.

 

Vi bruker OEM deler, ikke originale Apple produkter. Obs! Vi kan ikke garantere at vanntette telefoner fremdeles er vanntette etter skjermbytte, da vi dessverre ikke kan teste det. Vi benytter KUN originale Samsung deler levert av ASWO. Ikke lagerførte varer tar omtrent en uke å bestille.

 

 

 

org. nummer 911 897 849 MVA

Copyright 2020 - pcin.no

KONTAKT OSS

info@pcin.no

925 18 963

Jåttåveien 53 Stavanger

FØLG OSS

VILKÅR